Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Skotsk limerick

En skotte ifrån Inverness
han såg det som ren petitess,
om hans klanbarn blev svarta,
när han började starta
en kärleksaffär me´n negress




Bunden vers (Limerick) av Gunnar Nyås
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-25 14:57



Bookmark and Share


  Mona J.
Bra! :)
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Nyås