Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om livet med en kär hustru Tankar om livet med en kär hustru Tankar om livet med en kär hustru


Visa till en bortgången hustru

Melodi: Kristallen den fina

Mina tankar går ofta till flickan den sköna
hon som gav mig ett underbart liv.
Jag ju fann henne älsklig. Jag bad och jag böna´
om att hon skulle bliva mitt viv.
Och år av lycka vi hade min kära.
Nu åldrig, jag tycker de är mig så nära.
Och jag hoppas Dig åter få se.
Ja, om det kan jag innerligt be.
Må undret nu hända, det ljuvliga ske!




Bunden vers (Annat versmått) av Gunnar Nyås
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-05 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Nyås