Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vänder det så jävla snabbt.


På tio sekunder

Jag tror jag ler
Kanske till och med rodnar lite
Ser säkert helt fånig ut
Men det gör inget när det är
som det är

..........tio

Fan
Det svider i ögonen
Håller tillbaka trycket från ingenstans
Ser säkert ut som en idiot
Men det skiter jag i
Kan lika gärna dö, när det är
som det är.




Fri vers (Fri form) av röd_asfalt
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-13 16:39



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Usch <3
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt