Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tomt hjärta


Jag varken hatar eller föraktar förutom dina ord

men jag ser det onda mörkret som strålar ut från dig

nu ser jag dock kärlekens strålande ljus vid mitt bord

då jag tänker på er barn så tindrar lågorna starkt nära mig


du har tagit det finaste jag har även mina tårar och smärta
allt det vackra som betyder något i mitt liv som jag har haft

men jag äger fortfarande mitt trasiga ärrade hjärta

jag lever varje dag vid dödens gränsland för du tog all min kraft


det värker i mitt tomma hjärta när ni nu inte finns nära

jag letar efter er älskade små och min förvirrade själ

den enda drömmen jag har är att få vara nära er mina kära

ni lyser upp mörkret hos mig och får mig att må väl




Bunden vers av Tutankhamon1
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-21 16:02



Bookmark and Share


  Angel of love
En så stark och fantastik text.
Bokmärker och passar på att välkomna dig.
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tutankhamon1
Tutankhamon1