Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningen med livet



Skriken av smärta i ett hjärta kan ingen höra
eller ens se själen som förlorat sin kropp
aldrig mer igen får jag känna eller röra
det enda jag älskat och som gav mitt liv ett hopp

måste finna mig själv igen med kraft o mod
allt som sker har en mening måste våga tro på mig själv
sanningen segrar alltid till slut för den är ren och god
men lögnernas svekfulla toner är livets fördärv

dagen kanske kommer då jag dig kan förlåta
även om det smärtar och känns omöjligt hårt
nu ger jag ändå tiden en chans för att kunna få gråta
trots att livet känns omöjligt och meningslöst svårt

att åter kunna kämpa sig tillbaka från mörkrets avgrund
där själen söker delarna av sin svårt sargade kropp
är att tillåta sig att förlora sig själv en stund
för att sedan födas på nytt med förnyad kraft, glädje och hopp




Bunden vers av Tutankhamon1
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-23 00:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör.
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Tutankhamon1
Tutankhamon1