Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanten av denna klippa

Jag står på toppen av världen,
mina bara fötter klämmer
kanten av denna klippa.

Förståndet långt där nedanför.

Allt jag behöver göra
är att ta ett steg framåt,

i flera veckor,
har jag har sparat pillren,
inte tagit min medicin.

Jag borde svälja allt nu.




Fri vers (Fri form) av Zokkiie
Läst 212 gånger
Publicerad 2014-02-18 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zokkiie
Zokkiie