Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man liksom hatar sig själv för att man hatar sig själv.

Står och tittar mig i spegeln,
viskar fula ord,
jag är allting jag inte vill vara.

Ärren går djupt,
hjärtat,
själen och det lilla universum
som vi alla bär inom oss själva
har tydliga märken efter en svår strid.

Är det så mycket begärt,
att vilja sluta andas?

En innerlig konflikt,
länge har jag viftat
med min vita flagga,
kriget vägrar upphöra.

Allt handlar inte om dig flicka lilla,
det är dags att växa upp nu.




Övriga genrer av Milkteeth
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-18 01:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna - det handlar om Dig
2014-05-06

    Nicklas VIP
Känslor och tankar som man känner igen sig i. Det är så mycket enklare att hata, än att älska sig själv.

Men förhoppningsvis lyckas man utrota hatet. I alla fall minska det.
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Milkteeth