Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 2 3 4 - upprepa

Ännu en sömnlös natt,
återkommande inbillningar av kryp
och monster under sängen.

1. De existerar inte.

Tömmer diskmaskinen,
skurar golven,
byter sängkläder och vattnar blommorna,
allt för att inte tänka.

2. Ensamheten har slagit rot.

3. Jag vill känna ruset.

4. Snälla, fall inte tillbaka.




Övriga genrer av Milkteeth
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-21 05:53



Bookmark and Share


  Ryann
Fruktansvärt fint
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Milkteeth