Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla år framöver

Det varierar mellan självförakt, självömkan och självmedvetenhet.

Att vilja riva av sig huden.

Att vilja känna ruset.

För sent för att dö ung.




Övriga genrer av Milkteeth
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-27 01:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är inte för sent för att gå med i 27 club. Själv så funderade så länge att det blev för sent..
2014-07-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
må du istället känna ruset av eufori, extas, lycka, glädje, istället
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Milkteeth