Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbruk

Du ,kom från ingenstans
Och tog min hand

Ge mig din lust, att vilja mer
Var rädd om det

Du tar det du får så gott det går
Och du vet ,att du får allt

Jag ,viskade ditt namn
Du visade din värld, så varm

Ge mig din lust att vilja mer
Var rädd om det

Du tar det du får så gott det går
Och du vet att du tar allt
Du får allt . Tillslut .




Övriga genrer av Slutstation Liljeholmen
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-23 09:17



Bookmark and Share


  Annika Persson
Heidi svarar
2014-04-23

  Annika Persson
Jag är rädd om dig,
försöker vara det,
men det handlar om hur andra är.

2014-04-23

  stig wikman
MYCKET
KÄNSLOSAMT
OCH
VACKERT SKRIVET.

KRAM Å APPLÅD
FRÅN STIG I DALARNA.
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Slutstation Liljeholmen
Slutstation Liljeholmen