Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min uppväxt

Du satte inga gränser
Och jag var fri ,
men i en ensam värld
Du kunde inte bättre,
Och jag förstod aldrig dina ord

Jag växte upp ur asfalt
med trasig trygghet
och tomma ord

Du övergav mig
i min lek
och jag blev äldre
genom svek

Du har spelat dina kort
Allt jag ville var,
Att känna värmen
från din kropp

Jag växte upp ur asfalt
Med trasig trygghet
Och tomma ord
Men min rädsla
blev till kärlek.

Till kärlek .







Övriga genrer av Slutstation Liljeholmen
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-30 16:04



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBART
OCH RÖRANDE .

KRAM FRÅN STIGW.
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Slutstation Liljeholmen
Slutstation Liljeholmen