Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt hav

En del av ett trasigt liv
Det är vad jag har att ge

Eko inom mig
Talar om vad jag ska se

Mörker ger inga svar
Förlorade i djupa hav

Minnen svarta hål
Samlar mod att förstå

Ord som siden
Försvann i mörkrets korridor

Eld stark som sol
Kärlek starkare vi
Rädslor i dessa djupa hav
Var blev du kvar?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Slutstation Liljeholmen
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-28 00:00



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
åh va fint

du skriver

*
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Slutstation Liljeholmen
Slutstation Liljeholmen