Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min mor


Hon log

Hon log.

Genom sorg
Genom hat
Genom oro
Genom förtvivlan

Som barn visste hon att ingen skulle förstå
Att ingen ville se.
Hon var inte som ni .

Hon log

Som en mur , runtomkring
Där ingen kommer in
Inte ens jag

Och när hon dör, faller det en mur
Så skör
Men hård av livet

Hon log




Övriga genrer av Slutstation Liljeholmen
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-21 11:54



Bookmark and Share


  sextonförevigt
Åh, så vackert.
2014-04-23

  Nolltillhundra
Igenkännande!!!
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Slutstation Liljeholmen
Slutstation Liljeholmen