Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

404

Precis som sanden i vinden,
har detta objekt flugit iväg.

404, ej hittad.




Övriga genrer av Milkteeth
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-07 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milkteeth