Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen svåra att glömma

Igår hade jag glömt.. Trodde jag

Idag mindes jag.. Igen

Minnen i bilder..

Dina tår .. Dina vader .. Dina lår .. Din rumpa .. Din rygg .. Din mage ..

Ditt ansikte .. Dom vackra och varma ögonen .. Dom mjuka och varsamma läpparna

Allt det vackra på hela din kropp
Allt det vackra inuti din kropp

Försvinn !

Kom hem !

Tårarna faller

Jag torkar dom




Fri vers (Fri form) av BrustetHjärta
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-02 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vackert. så mycket känslor, fint beskrivet.
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

BrustetHjärta
BrustetHjärta