Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Olyckligt kär"


Li:s första tanke

Vänster fot innanför porten till där jag bor ...
Jag fullföljer inte ingången med kropp och själ ...

Vänster fot stadigt grepp i marken ...
I verkligheten ... Idag ... I nuet ...

Höger fot ännu stadigt platt ...
I en drömvärld ... Igår ... Dåtid ...

Men båda ögonen har fäst blicken på samma punkt ...
Där uppe ...

Där vi möttes ... Du & Jag ...

Bland den mörka atmosfären ...
Bland dess alla bländande själar ...

Själar som ännu inte funnit sitt hem ... Sitt alldeles egna hem ...
Hos den rätte ...

Min själ dras sakta mot mötesplatsen ...

En dragningskraft lika tilltalande ...
Som dagen då vi möttes ...

Känner du detsamma ?

Vågar jag tillåta mig själv att svepas med denna energi ... Som ropar mitt namn?

NEJ !

Jag fullföljer ingången med kropp & själ ...
Hem till mig ...

Nu står jag stadigt med båda fötterna ... Innanför min dörr ...

KLICK !

Dörren bakom mig är låst ...

Jag har funnit min inre ro ... Innanför dörren i mitt alldeles egna hem ...

Där du inte finns ...
Inte din doft ... Inte dina ord ... Inte dina tankar ...
Och inte heller din kropp & själ ......




Fri vers (Fri form) av BrustetHjärta
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-30 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BrustetHjärta
BrustetHjärta