Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill dela med mig av detta Till Dig. Jag vill dela denna upplevelse med Dig. Varsågod!


Längtan & Sorgen

I min värld finns så mycket
Runtomkring att se ..

En upptrampad stig
Där flera hundra människor
Har vandrat ..

I en skogsdunge
Så grön och varm i
Alla sina färger ..

Gamla och unga björkar ..

En enorm gammal ek ..

Fjolårets ekorre
Springer försiktigt
Upp för tallen
Nedför tallen..

Den stannar någon meter ifrån mig ..

Kikar nyfiket på mig ..

För att sen skutta iväg ..

Krafterna av
Allt detta vackra
Smeker min själ ..

Som ett plåster
På det öppna såret ..

Saknaden av dig
Ekar , bränner , doftar ..

Är du verkligen
För alltid ..

Borta ?




Fri vers (Fri form) av BrustetHjärta
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-03 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BrustetHjärta
BrustetHjärta