Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår valsmelodi

Medvetenhetens euforiska dans
i ett hav var jag ett väsen i trans
jag tog dig med dit där mitt hjärta fanns

din nackes mjuka vals just där håret fanns
älskande i bandets beslöjande vals
vi dansandes en nattens befriande krans

i ljuvaste valsmelodi såg jag vad som brann
i närhetens medvetenhet låg jag i din famn
du kom tillbaka rinnande till livets hamn

du är fri och jag är fri
vi möts och vi är vi
fria i vår egna valsmelodi.




Fri vers av Tuffeli
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-11 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tuffeli
Tuffeli