Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängel, ängel

min ängel
ta ner stjärnorna till mig ikväll
visa mig dina vingars bredd
gnistra för mig i vinterträdens sälg

min ängel rosa och vid
trolla min vardag frisk och viril
tag mig till vattnet precis här bredvid

du vackra du stora dina vingar av bländande guld
ge mig din styrka att rida i kväll
tills natten vilar i go och värmande vävspunnen ull

min ängel dagen är snart till dräkt av himmelens älv
en bädd du mig väver i guldets gnistrande varp
sov gott min älskade vän av änglaskrud i guld




Fri vers (Fri form) av Tuffeli
Läst 931 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-22 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tuffeli
Tuffeli