Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek allena

äta, älska och sova
vakna äta och rodna

äta dina ord
älska dina timmar
sova din hunger

träffas mötas och prata
äta sova älska och dö

-man kan inte leva av kärlek allena

försöka igen och trevande leva
leva för din kärlek allena

det fungerar inte mer än i bena
det funkar bara i feriernas skreva

men livet är här för att segra
livet är här för att äras
i kärlekens förlåtande era




Fri vers av Tuffeli
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-11 19:35



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Briljant!
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Tuffeli
Tuffeli