Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prostrated love

Beautifully garned, prostrated love
Once hung from the top of the roof
now blowing
in the windless closet




Fri vers av Maxie
Läst 169 gånger
Publicerad 2014-12-07 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxie
Maxie