Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en hjärtlös stad

I en hjärtlös stad
Med tomma butiker
Med rader av hyllor
Av menlösa ting

Torra och tomma
Blickar
Döljer charader
På en teaterscen

Där hemma väntar hjärtat
Om de inte förlorat
Sin nummerlapp
I en tidlös orkan

Finner ingen glädje i detta
Så jag tar en promenad

Runt i världen
Lyssnar på världens brus


Talar med en buske
Talar med ett träd
Där mitt hjärta är öppet
Där är å min själ

Så låter mitt sinne älska
Med omvärldens ljuva klang
I en sensuell romans




Fri vers av Maxie
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-12 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxie
Maxie