Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vilken gåva det är att leva!


Jag älskar livet

Jag älskar det livet jag fått.
Kärleken till min dotter är störst.
Att få hålla en hand och ge en kram.
Låt kärleken vinna.
Tappa aldrig hoppet.




Fri vers av Karlstadtös
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-22 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karlstadtös