Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta vara på din dag


En underbar dag

Det känns så skönt att vakna upp till en ny dag.
Det finns så mycket den kan ge.
Att andas och finnas är nog.
Min vän lev väl och ta hand om dig.
Kram




Fri vers av Karlstadtös
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-19 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karlstadtös