Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten kommer alltid. Då tänker jag som bäst!


En enkel fundering i natten



Det är gott att leva, att andas och finnas till.
Vi borde bry oss om varandra mera.
Vänskap är något fint och starkt.
Utan vänner är livet tomt!
Tack alla mina vänner när ni finns även när allt är svårt!
Kärlek är viktigt, det behöver vi alla!
Våga ge så kommer du att få!
Sov gott!




Fri vers av Karlstadtös
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-19 23:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En bra sak med 'karlstadtöser' är att det finns de som är födda där, de som bor där, och så de som bott där men har flyttat någon annanstans.
För övrigt håller jag med om att det är skönt att ha åtminstone någon bekant, och är det dessutom en vän, så mycket bättre. Jag fann inga fel i texten, men kanske berodde det på att jag inte särskilt sökte efter några, heller.
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Karlstadtös