Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från två huvuden som bråkar och dansar

hej
jag kan inte andas
lungorna fylls med luft
men allt går snabbt
och jag dör
jag vet inte varför
ingen vet varför
inte ens jag
ty jag borde vara lycklig
problemen innan var stora
och de finns inte mer
borta
raderade ut från mitt liv
men någonting hänger kvar
någonting som förstår mig
som kastar mig mellan två världar
och som ljuger veckovis att jag är lycklig
för att sedan
bryta benen på mig
så jag faller
ramlar
igen
ännu en gång
och då börjas det igen
valet
ska jag skratta
eller gråta
jag väljer skratta
vanligtvis
men sedan kommer en påle
rakt in i magen
den förstör mig
men jag lever
och bryter ihop
igen
ännu en gång
och då börjas det igen
valet
ska jag skratta
eller gråta
jag väljer att skratta
och skrattar
ett tag till
jag skrattar på riktigt
är lycklig
tills nästa fall
och nästa val




Fri vers (Fri form) av nagu
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-03 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nagu