Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta strypa mig

snälla
sluta strypa mig
jag vill leva

jag är 20
ung och älskad
höga ambitioner
dansar i natten

så snälla,
sluta strypa mig
jag vill leva

jag slår dig
spottar dig i ansiktet
sparkar dig på revbenen

sluta strypa mig
jag vill leva

jag är 20
älskar att finnas
god människa
skrattar
ler
söker
framåtser framtiden

jag vill leva

sluta strypa mig




Fri vers (Fri form) av nagu
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-12 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nagu