Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

34 minuter och 2 sekunder

Nu
mitt huvud rusar,
jag slåss mot onda andar,
känner mig svimfärdig och vill springa...
men jag stannar kvar.
söker trygghet
istället;
söker mig till dig –
jag frågar:
"får jag ligga bredvid dig?"
du svarar:
"ja, kom"
och jag går upp från min säng
och kryper ner hos dig –
hjärtat saktar ner,
min puls blir normal,
och jag kan andas igen.
lägger mitt huvud på ditt bröst
och andas
känner ett lugn

Tio minuter går
du börjar kyssa
du börjar känna
och jag säger:
"nej, älskling, inte ikväll,
för mycket tankar"
du säger:
"okej"
och håller om mig,
pussar mig på panna,
kramar mig
och jag kramar tillbaks –
tryggare än någonsin.
lugn och lycklig

Fem minuter går
du börjar ta på mig
igen
men lugnare
än förut
du stryker din hand
mot min rygg
jag låter det vara –
det är mysigt
än
jag ryser.

Två minuter går
du börjar kyssas
och jag vänder huvudet bort
jag tänker:
"jag sa ju inte ikväll"
blir irriterad.

En minut går
du börjar kyssas igen
och jag vänder huvudet bort
åter
tänker:
"jag vill ju inte
sökte bara din trygghet"
jag vänder mig om helt.
vi skedar.
det är okej
skönt,
bra.

Fyra minuter går
du börjar smeka mig,
igen,
pillar på mina bröst –
jag låter det vara.
känner mig trygg
ändå

Två minuter går
du börjar röra vid mitt kön –
jag tar upp din hand.
därifrån
du börjar dra i mig;
ta på mig;
vänder mig om;
du tar min hand –
drar den mot dig
du är hård.
jag tar bort handen.
du kysser mig –
jag vänder huvudet.
tänker:
"jag sa nej
är du inkompetent?"

Nio minuter går
jag rättar till mig.
lägger mig med ansiktet mot ditt
igen,
skönast så
i alla fall:
somnar nästan

En minut går
du börjar kyssa mig
igen
jag ger dig en puss
bara för att.
jag tänker:
"kanske du tror,
att jag är sur på dig annars?"
du ler till svars,
tittar på mig
och nickar.
tror jag gav dig ett tecken.

Två sekunder går
du krånglar av dina kalsonger
tar av mina trosor
smeker min kropp
och varvar med kyssar
jag tänker:
"orkar inte längre motarbeta"

vi har sex




Fri vers (Fri form) av nagu
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-19 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nagu