Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

h:e



clowner som fäller tårar
är inte trevliga ting



*



hur jag gör, när jag ska börja,
då jag letar efter narren i en låda

det lilla tomrummet som fylldes
med så mycket trivsel
ersatt av överhängande tvivel

*



minns sena augustinätter
hur vi vred oss på var sin sida
bekände oss nära










och jag hade fel om oss då


*




nu saknar jag mest ett ögonblick


från en skitig studentlägenhet
där det fanns fragment,
korrelationer som gick skilda vägar

men det var bra, så bra det kunde vara
då var det vad jag behövde

svepskäl som ledde mig till dig
från köpmangatan till klarhet


från Sundsvalls smutsiga gatstenar
och dem likstela trottoarkanterna




*

ibland blir jag bara så påmind
om hur det är att vara bunden





Fri vers av kollrigheter
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-24 22:06



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Alla är vi ett existentiellt drama, vare sig vi uttalar det eller ej, men du vill formulera ditt. Respekt.
2018-10-28

  Aisha VIP
väldigt finstämt skrivet...om sådant som har varit...gillar!
2015-06-25

  Svartsilver
Vacker poesi som är vemodig att läsa på ett njutbart vis.

2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

kollrigheter
kollrigheter