Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"På förekommen anledning..."


Om vi visste vad som skulle hända i morgon, skulle vi då leva bättre idag? Eller skulle vi knappt våga leva alls?
Skulle vi säga det där vi inte kommit oss för att säga? Skulle vi bli visare eller skulle vi bli förlamade av vetskapen?
Jag tror det ligger en djup visdom just i att vi inte vet. När det som inte får hända ändå händer har vi de levande minnena ograverade. 
Var rädda om er och varandra.




Prosa av Måna N. Berger
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-11 00:57



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja. Jag vill inte veta vad som komma skall. Det är skönt att framtiden kommer en dag i taget. :)
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger