Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

 

 

min hand

mot din hud så varm och skön

smeker din kind

kysser dina heta läppar

tunga mot tunga

 

 

min hand

smeker din kropp

utforskar varje del

bit för bit

min hand söker

hittar din kuk

den är mjuk och len

snart blir den hård och styv

reser sig stolt

 

din hand

söker mina bröst smeker och kysser dem

du kysser mig

tunga mot tunga

din hand söker

min fitta

smeker den varsamt

känner min klitoris

stimulerar den

 

vi låter oss slukas

av kärlekens under

vi älskar

som bara älskande kan

vi älskar

så länge vi kan

 

efteråt

ligger vi nöjda och belåtna

men snart ska vi åter älska

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-26 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP