Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(två meningar) När jag älskar dig

Allting är vackert så länge solen skiner på det,
sann skönhet visas bara i regn.
Därför älskar jag dig som mest i natten eller stormen.
När sminket och kläderna har runnit av
och du,
naken,
ber om värme
hos mig.




Fri vers (Prosapoesi) av Antonh
Läst 247 gånger
Publicerad 2015-10-15 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonh