Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katt och råtta

 

 

 

han fanns där alltid

 

i mörkret

i skuggorna

 

nära

men inte för nära

 

ibland kunde hon förnimma hans andedräkt

som en varm vind

eller en frisk och sval havsbris

 

han anade aldrig att hon var medveten om hans närhet

han var försiktig med var han satte ned sina fötter

inte avslöja sitt begär

hur han åtrådde henne

 

han blev upphetsad  bara av tanken på henne

och vad han skulle vilja göra

kyssa hennes varma läppar

smeka hennes mjuka kropp

och sedan...

nej, inte tänka mera på det

 

först måste han våga möta henne

öga mot öga

 

hon njöt av hans uppmärksamhet

det pirrade i henne bara hon tänkte på honom

hon blev varm i hela kroppen

hon kände hur hon blev våt av längtan

det pulserade i kroppen

 

som katt och råtta-leken gick de där

ingen vågade ta första steget

 

 

tills en dag

de krockade i ett gathörn

båda bad om ursäkt när de samlat sig

pratade i munnen på varandra

ett förlösande skratt

de enades om att ta en fika ihop

resten är historia




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-29 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP