Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navelskådning

 

 

Om  Gud skapade människan, varför har   Adam och Eva navel?

En onödig liten grej om Gud har sådan makt att skapa den perfekta människan.

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-02 12:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det förefaller mig som om du argumenterar för argumenterandets egen skull.
2016-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Fråga Honom.
Hans tankar är högre än våra.
Och om Han hade gjort det hade du varit väldigt, väldigt gammal nu.
Sex hade inte funnits, och vad skulle folk DÅ tjata om...???
2016-01-02

  Öknens Ros VIP
För att bli vuxen måste man ha varit barn först, så ock Adam och Eva. Varför skapade Gud inte en hel mänsklighet, när han nu hade makten?
2016-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Vi skapades inte på samma sätt.
Vi skapades i våra mödrars moderliv.
Adam och Eva föddes inte fram.
2016-01-02

  Öknens Ros VIP
Varför har Vi då navlar, om inte Adam och Eva behövde det?
2016-01-02

  Larz Gustafsson VIP
De första två behövde ingen. De var skapade av Gud.
2016-01-02

  Öknens Ros VIP
Jag har navel och varifrån den kommer vet jag, inte är det från Gud i alla fall.
2016-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Hur vet du att de hade navel?
Var du där?
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP