Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärte-sår

 

 

 

 

du blöder

skälver

 darrar

som ett skadeskjutet djur

måste ha träffat mitt i prick

fast det inte var min mening

att ditt hjärta var så vekt

att  väggarna var  så tunna

 

 

du blöder

skälver

darrar

jag håller ditt hjärta

 

så ,  stilla ditt hjärta

jag värmer och läker dig

du kommer att bli bra

så mitt hjärta

allting kommer att bli bra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-02 16:24



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Ja, både att drabba någon med kärlek eller hat.
Fast det inte var meningen.
Snyggt!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP