Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska så

 

 

 

 

du

min  käraste

håller dig intill mitt hjärta

värmer dig med min kropp

så ömt och beskyddande

 

 

du svarar med att kyssa mina läppar

våra tungor leker med varandra

retfullt smeksamt

du eggar min lusta

 

du leker fram över min kropp

det känns så skönt

jag återgäldar  dina smekningar

vill ha hela dig

 

 

våra kroppar slingrar sig om varandra

likt ringlande ormar

vi älskar som dårar

förlorade för omvärlden

 

natten omsluter oss 

vi faller i evighetssömn

dagen får vänta till imorgon

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-06 13:46



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Gillar, hett och kärleksfullt!
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP