Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osar svavel

 

 

 

när Fan blir gammal blir han religiös

då tvingas även han ner på knä

inför det Allsmäktiga livet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-15 18:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP