Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslåga

 

 

 

förälskelsen är en riktig spjuver

den får oss att virvla runt av glädje

skratta och sjunga av hjärtans fröjd

när den sedan mognar till kärlek blir

det hett och lustans åtrå växer

då får man stilla lågan

så man inte bränns

men låt aldrig lågan slockna

så, gläds nu åt kärleken

så länge du kan

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-26 14:47



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Jag myser mig till ro, och både tänker o känner att ja, det är ju så det är o borde få vara.

Tycker om att de tre orden är glödande röda!
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP