Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan

Slicka i dig min njutning
Kyss bort mitt intellekt
Fånga mig i din famn

Bädda ner mig i kärlek
Älska orden som fastnat
Precis under mina fingrar

Jag ber dig inte
Det bara sker...

Min önskan är din lag






Fri vers av Mazy
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-13 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mazy
Mazy