Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan förgås

Jag väntar tålmodigt i timmar
Längtar efter mer för varje sekund
Dricker mig mätt på oron som vandrar
Mycket otympligt i mitt ömma bröst

Jag rusar förbi en olycklig aning om ensamhet
Berusar min kropp i pojkens varma famn
Blir ett med löftet om sällskap och själ

Faller i gråt till sanningens minut
Om att vara älskad av ignorans

Ännu väntar jag ännu längtar jag
Fast i min älskade ignorans




Fri vers av Mazy
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-01 00:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt gripande i känsla som ord
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mazy
Mazy