Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foundation förakt

Smeta på en lögnaktig fejkad fasad
Foundation...

Föraktar sveket, en dubbelsidig moral
Badrumsskåpet...

Skrattat, ler
Du ger mig så mycket mer

Allt utom anledning till tillit
Foundation...




Fri vers av Mazy
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-13 02:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klockren
2016-04-18

  Robin V
Snyggt!
2016-04-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Fundament behövs ibland då man vill resa ett monument av t.ex samlade ord, uttryck från 20:e århundradet.
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mazy
Mazy