Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

 

 

så ömt

du håller min kropp

intill din

kysser mina läppar

min hals

jag skälver

av lusta

av lycka

du gör det en man ska

får min kropp

mitt inre

att vibrera

känslorna svindlar

åh, jag vill jag vill

till sjunde himlen

med dig

gör mig lycklig

än en gång

och jag ger dig tiofalt igen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-26 18:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2016-08-28

  ResenärGenomLivet
Sensuellt och vackert...
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP