Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här, nu, varsågod

Du var så vacker
"Varsågod"
Du är så vacker

Tänk att du bjöd på nåt så underbart
Som att du fanns
Här, nu

"Varsågod"




Fri vers (Fri form) av Maxie
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-21 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxie
Maxie