Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur filmen Red 2


det roligaste begravningstalet





"Marvin var annolunda.

Han var en jättegod skytt.

Vissa hade sagt att han var paranoid.

Men man måste förvänta lite sånt
när CIA drogar en med LSD i drygt tio år.

Han kunde sätta ihop en bomb
snabbare än nån annan jag mött.

Det moldaviska folket
kommer alltid stå i skuld till Marvin"


De fem kvinnliga gamla kyrkobesökarna
nickar på sina huvuden.

Men ingen gråter.




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-02 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP