Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bruten förbannelse

Säg att du är stolt över mig
Det betyder så mycket för mig

Framförallt när det kommer från dig
Mitt välmående är beroende av dig

Jag gör inte mycket som förtjänar beröm
Ambitionerna har blivit endast en dröm

Jag levde inte upp till dina förväntningar
Och därmed inte till mina förväntningar

Jag föddes ur dina förlorade strider
Mot demonerna som gör att vi båda lider

Pappa, du och jag är likadana
Självföraktet är en ärvd vana

Farfars besvikelse när du lämnade hans sida
Historien upprepade sig när jag fick dig att lida

Nu sitter vi här och tittar på varandra
En dåtid och framtid av varandra

Vägen till frihet finns inom oss båda
Att älska sig själv är att ta emot livets gåva

Låt oss bryta denna förbannelse en gång för alla
Så att de framtida generationerna slipper att falla

I samma mörker som vi levt våra liv
Låt oss lämna hatet, låt oss ta detta kliv




Övriga genrer av Amido
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-11 23:41



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
BRA UTTRYCKT - Positiv framtidstro !
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Amido