Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makten vi har

Det krävs så lite
Att göra någon liten
Särskilda ord i en särskild följd
Och den vuxna gråter som ett barn

Det krävs dock mindre
Att lyfta någons sinne
Inget behövs sägas
Bara älska dem i tystnad




Övriga genrer av Amido
Läst 289 gånger
Publicerad 2017-04-15 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amido