Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär

 

 

 

en sak

bara en sak

inget annat hon önskar

en gnutta kärlek

det enda hon begär

den räcker ett helt liv

om bara någon gav

en gnutta kärlek

det skulle räcka en eon




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-04-05 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP