Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött är påskens färg

 

 

 

rött var blodet

från Jesus Kristus

där han hängde från korset

rött var blodet

från offren av terrorattacken

på gatans kalla stenar

rött är terroristernas färg

att döda så många som möjligt

hudfärg oväsentligt

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-13 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP