Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att fly utan att fäkta. Alla vill väl bara släppa vardagen ibland och bara kunna drömma sig bort.


Fåfängans Flykt

Det finns en tanke

Det finns ett annat land

Den finns en mening

Det finns ett orsakssamband.

Fly inte naken

Fly aldrig själv

Fly sällan tidlöst

Fly inte fåfängans land.

Ta dig i kragen

Kom ovanför vattnet

Längta inte bort

Ta dig bara hem

Fly aldrig dagen

Den kommer dig ikapp

Fly inte vännen

Fly aldrig igen




Fri vers (Fri form) av Jörgen Dahlberg
Läst 306 gånger
Publicerad 2017-07-06 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg