Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje dag är en strid. Du är krigaren i ditt liv.


Kampen

Dom sa det går inte

Dom sa du får inte

Dom sa ingen bryr sig

Dom sa alla flyr dig

Du sa jag vinner

Du sa jag hinner

Du sa jag segrar

Du sa ni kommer att bäva

Kampen är din

Kampen är min

Kampen tillhör alla

Kampen mot dom likt förbannat

Segraren ställer sig upp utan att dö

En segrare kan aldrig få spö.

Du tar kampen varje dag

Vi är många

Både DU och JAG




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-07 00:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varje dag är verkligen en kamp.
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg